Sexshop

Online Sex Shop

Met meer dan 15.000 erotische artikelen in voorraad vind je bij Sexshop City altijd wat je zoekt. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs! Van dildo’s tot erotische babydoll setjes. Sexshop City heeft alles in huis om jouw seksleven een boost te geven. Indien je vragen of hulp nodig hebt kan je contact opnemen met onze klantenservice. De medewerkers van Sexshop City helpen je graag verder!


Plaats je een bestelling vóór 23:30 uur, dan ontvang je jouw bestelling morgen al in huis. Je bestelling bij Sexshop City wordt altijd discreet bezorgd in een blanco doos en vanaf 75,- altijd gratis verzonden. Wil je jouw bestelling liever ophalen? Ook dat is natuurlijk mogelijk!


Bekijk hieronder enkele populaire seksspeeltjes uit het assortiment van Sexshop City.


Dildo’s

Het best verkochte seksspeeltje voor dames is natuurlijk de dildo. Een dildo kan gebruikt worden tijdens het voorspel, maar ook voor masturbatie is dit een uitstekend speeltje. Dildo’s zijn in allerlei diverse uitvoeringen, maten, kleuren te koop. Ze hebben meestal het uiterlijk van een echte penis. Deze realistische dildo’s lijken niet alleen op de penis, maar voelen ook aan als een echte penis. Met levensechte aders, ballen, balzak en eikel, zorgt deze dildo voor een natuurlijke beleving. Daarnaast kun je in onze online sex shop ook anaal dildo’s, glazen dildo’s, metalen dildo’s, XXL dildo’s, dildo’s met zuignap en dubbele dildo’s kopen.


Vibrators

De vibrator is een vibrerend seksspeeltje welke kan worden gebruikt voor de stimulatie van de vagina, clitoris en anus. De vibrator kan gebruikt worden tijdens het voorspel of de seks, maar is ook een spannend speeltje om mee te masturberen. Niet alle vibrators zijn bedoeld voor penetratie, zoals de wand vibrator. Dit is een heerlijk massage apparaat. Met de zachte, ronde kop masseer je alle erogene delen van het lichaam en ook de clitoris kan gestimuleerd worden op een heerlijke manier. Daarnaast kun je in onze online sex shop ook mini vibrators, koppel vibrators, tarzan vibrators, XXL vibrators, g-spot vibrators en luchtdruk vibrators kopen.


Masturbators


Mannen die wat extra stimulans zoeken tijdens het masturberen, kunnen gebruik maken van een masturbator. Masturbators lijken meestal op vrouwelijke intieme delen en zijn bedoeld voor penetratie. Zo vind je in onze sex shop kunstvagina’s. Deze speeltjes hebben de vorm en het uiterlijk van een echte vagina. Vaak zijn deze kunstvagina’s ook gemaakt van realskin materiaal, waardoor het ook echt voelt als een vagina.


Ben je al in de stemming geraakt. Bezoek de erotische webshop van Sexshop City en beleef vele hoogtepunten met je nieuwe aanwinsten.